keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Paino taas laskusuunnassa

Uusi alin paino saavutettu, 70.1kg. Vaaka näytti ensin jopa 69.9kg !! :) Eilen sain aikaiseksi tehtyä kunnon jalkatreenin ja illalla kävin juoksu/kävelylenkin. Iltalenkin vuoksi en meinannut millään saada unta ja tuntui kuin koko yö olisi mennyt pyöriessä. Onneksi nyt on hieman viileämpää ainakin päivän verran.

Vadelma-avokado-chilipaprikakatkarapu-salaatti

Ihan älyttömän hyvä idea oli yhdistää vadelmat ja avokado katkisten kanssa. :) Chili-paprikalla oli maustettu nuo katkaravut. Vähän vaihtelua perussalaattiin. Normaalisti lounas sisältää kasviksia ainakin sen 200g ja sitten jotakin lihaa. 

Perus lounas

Päivällisellä usein sitten syön jotakin hiillihydraattia, kuten riisiä. Makaronista/pastasta en kauheasti tykkää. Nyt en ole oikein GFG:tä jaksanut noudattaa. Maitorahkasta tuli jotenkin äklö olo, niin vaihdoin sen turkkilaiseen jogurttiin ja koitan vähän enempi tarkkailla hiilihydraattien määrää päivittäisissä ruokailuissa. Samalla olen pudottanut proteiinin määrää, jonka huomasin lähentelevän 150g/vrk enkä näillä liikkumisilla sitä todellakaan noin paljoa tarvitse kun en ole lihaksia kasvattamassa. Rasvan määrää puolestaan lisäsin. Katsotaan kuinka tämä vaikuttaa painokehitykseen. 

Riisi-kasvis-tonnikala päivällinen

Kaupassa oli jätskitarjous ja tietty piti mennä hamstraamaan niitä ihan urakalla pakkaseen. Tänäänkin olen syönyt kaksi magnumin jädeä. Paljon vaikeampi noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota, jos on edellisenä päivänä liikkunut enemmän ja korkealla sykkeellä. Lihakset käyttää hiilihydraattia energianaan ensisijaisesti, joten tekee varmaan mieli tankata hiilihydraatteja kun varastot on eilen tyhjennetty. :D Tänään suunnitelmissa ainakin vatsa-selkä treeni ja kädet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti