keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Toisen päivän sortuminen

Pitihän se repsahtaa heti toisena päivänä. :D Iltapäivä venyi pitkäksi (seli seli..) ja pääsin kotiin vasta illalla ja nälkä oli hirmuinen ja heti ekana mikä silmiin osui oli mustikkapiirakka. Sitä sitten vetelin vaniljakastikeen kanssa. No, päivällinen jäi välistä, paino kuitenkin tänään eilistä alempi. Tänään aion pysyä ruodussa. Huomenna on tiedossa synttärijuhlia enkä tiedä voinko välttyä kakunsyönniltä, mutta koitan nyt edes ottaa pienistä pienimmän palasen.

Eilisen lounas

Eilisen iltapala, mysli oli ylimääräinen lisä

Kävi niin kivasti, että sain vuokrattua Lady line - kuntosalijäsenyyden muutamaksi kuukaudeksi! Kivaa päästä treenailemaan salille, kun edellisen kerran tosiaan 6-7 vuotta sitten käynyt salilla. :D Osaankohan edes käyttää niitä laitteita.. mutta kiva kun ei tarvitse sitoutua vuodeksi eikä tarvitse maksaa aloitusmaksuja, lisäksi saan sen halvemmalla. :)

 
Se pahe..


2 kommenttia:

  1. Moikka! :)

    En tiennytkään että salijäsenyyttä voi vuokrata, tosi kiva että pääset pitkästä aikaa treenailemaan :)! Kyllä niiden laitteiden käytön hallitsee pienten kokeiluiden jälkeen :D

    VastaaPoista
  2. Joo se vuokraus on ihan kätevä, jos vaikka sairastuu pidemmältä ajalta niin ei tarvitse tyhjästä maksella jos joku halukas voisi sen ajan treenailla. :)

    VastaaPoista