tiistai 22. heinäkuuta 2014

Uusi yritys

Viikonloppu meni herkutellessa, joten otetaanpa uusi yritys GFG:n suhteen. Paino nousi 400 grammaa siitä alimmasta, ei onneksi sen enempää. Nyt ei ainakaan ole vähään aikaan tiedossa juhlia, joten ehkä helpompi pysyä ruodussa. :) 

Eilen kävin ensimmäistä kertaa siellä Lady linen kuntosalilla. Ehkä vähän hävetti kun en edes crosstraineria saanut päälle ilman apua.. :D Aika meni lähinnä tutustuessa laitteisiin, lopuksi kuitenkin tein kahvakuulalla ja käsipainoilla vielä tutumpaa treeniä ja oli kiva kun peileistä näki ne liikkeet. Pitänee seuraavalla kerralla ehkä jakaa jotenkin eri päiville jalkoja ja käsitreeniä kun nyt tein sekaisin vähän kaikkea kun kokeilin laitteita. 

Spinning kiinnostaa eniten ryhmäliikuntatunneista, Bodypumppi ehkä myös, mutta sitten hävettää jos otankin liian isot painot ja joudun vaihtelee kesken tunnin niitä. Ainakin nyt vähän tuntuu lihaksissa jotain, joten ei ihan turha reissu ollut. Ainut mikä ehkä hiukan häiritsee, on se kun ne laitteet on niin lähellä toisiaan, voisi vähän isompi tila olla. Eikä irtopainoilla ja tangoilla treenatessa ole kovinkaan paljoa tilaa, varsinkaan jos joku toinen treenaa niillä myös samaan aikaan. 


basmatiriisiä ja jauhelihaa kermaviilikastikkeella

broilerin fileepihviä ja salaattia avokadolla ja vesimelonilla

Lasten kanssa olisi kiva käydä rannalla, mutta hiukan hankalaa ottaa tuo pieni mukaan helteeseen. Voisi vähän viileämmät päivät tulla niin paremmin voisi olla ulkonakin, nyt tuntuu että vauva paahtuu  ulos vaikka olisi varjossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti